Algemene info

  • Vernissage 9 december
  • Tentoonstelling van 8 tot 31 december 2023
Openingsuren:

De galerij, gehuld in minimalistische elegantie, nodigt je uit op een ontdekkingsreis door de verbeelding. Laat je meeslepen door een fascinerende mix van kunst en technologie, waar AI en menselijke creativiteit samenkomen.

Elk kunstwerk in deze tentoonstelling is een verbluffend voorbeeld van de symbiose tussen fictie en kunstmatige intelligentie. Dompel jezelf onder in levendige schilderijen die zijn gecreëerd door algoritmes die dromen in kleuren, sculpturen die lijken te leven met een eigen verhaal en installaties die je meenemen naar parallelle werelden.

De interactieve elementen laten je toe om te communiceren met de kunstwerken op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Beleef een moment van verwondering terwijl je getuige bent van kunst die niet alleen wordt gepresenteerd, maar ook reageert op jouw aanwezigheid.

"When Fiction Goes ART-ificial" daagt de conventies van kunst uit en brengt je naar een betoverende ruimte waar de verbeelding geen grenzen kent. Stap binnen en omarm de magie van deze futuristische kunstervaring, waar de lijn tussen de echte en de virtuele wereld vervaagt.

No items found.